Irene van Andel

Ik was slechts acht jaar oud en was een weekendje weg met mijn tante en oma op een boerderij. Op slag verliefd was ik op de koeien.  En nog steeds vind ik koeien fascinerende dieren. Daar in Limburg werd mijn interesse gewekt voor het prachtige vak van dierenarts. Vastberaden was ik om ook dierenarts te worden. Ik liep mee met de dierenarts van de manege en waar we met onze eigen hond kwamen.  En ik wist het zeker, dat wil ik ook worden. Uiteindelijk na verschillende keren uitloten, mocht ik beginnen en voordat ik het wist, einddoel bereikt. Ik was dierenarts!

Dan begin het avontuur eigenlijk pas echt. Ik heb elf jaar bij Dierenkliniek Rotterdam gewerkt. Daar heb ik me mogen ontwikkelen tot een veelzijdig dierenarts. Op verschillende vakgebieden heb ik me ontwikkeld, maar ik miste het contact met mijn vaste klanten.

Dat is precies wat ik als een warm bad bij Dierenkliniek Seghwaert heb ervaren, fijne vaste klanten, waar ik uitgebreid de tijd voor kan nemen. Daar word ik blij van! Ik vind het een voorrecht dat ik ervoor kan zorgen dat elk dier weer zo snel mogelijk beter wordt en dat het bezoek zo stress vrij mogelijk verloopt.

Ik woon in Zoetermeer samen met mijn man Chris en mijn zonen Max en Youri en hondje Bo, een labrador van 11 jaar uit een Belgisch asiel. Ook hebben we nog een paar dwergpapegaaien, Lloyd en Nya.

Tot ziens bij Dierenkliniek Zoetermeer Seghwaert!

< Terug naar Over ons