Disclaimer

De informatie die u op deze website vindt, heeft Dierenkliniek Zoetermeer Seghwaert met de grootste zorg samengesteld. Toch kan er onverhoopt een fout of onvolledigheid in zijn geslopen. Dierenkliniek Zoetermeer Seghwaert kan daarvoor niet aansprakelijk worden gesteld. Ook voor eventuele fouten en onvolledigheden als gevolg van het niet goed functioneren van de website kan Dierenkliniek Seghwaert niet instaan.

De website bevat soms verwijzingen naar andere websites, die niet door Dierenkliniek Zoetermeer Seghwaert worden onderhouden. Hoewel Dierenkliniek Zoetermeer Seghwaert uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, aanvaardt zij geen aansprakelijkheid voor de inhoud en het functioneren daarvan. Dat geldt ook voor de kwaliteit van producten of diensten die op deze sites worden aangeboden.

U kunt ervan op aan dat Dierenkliniek Zoetermeer Seghwaert alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen. Dierenkliniek Zoetermeer Seghwaert kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.