Lezing vuurwerkangst

Op dinsdagavond 30 oktober geeft gedragsdeskundige Joke Sauerbreij van Tinley gedragstherapie voor dieren samen met dierenarts Irene van Andel van Dierenkliniek Zoetermeer Seghwaert een lezing over vuurwerkangst. De lezing vindt plaats om 20:00uur bij Buurtvereniging “Seghwaert op dreef” locatie De Patio en is gratis toegankelijk.

Dierenarts Irene van Andel
Dierenarts Irene van Andel

Wat kan ik het beste doen als mijn hond schrikt van vuurwerk? Hoe voorkom ik dat mijn pup bang wordt voor vuurwerk? Vuurwerkangst gaat niet vanzelf over, maar wordt vaak elk jaar erger. Gelukkig kan je er wat aan doen. In de lezing vertelt Joke Sauerbreij onder meer over methodes die vuurwerk angst kunnen voorkomen en over de omgang met honden die al bang zijn. Tevens zal Irene van Andel de verschillende beschikbare medicatie tegen vuurwerk angst bespreken. Er zal voldoende tijd zijn voor het beantwoorden van vragen.

De lezing is niet alleen leerzaam voor bijvoorbeeld eigenaren die opzien tegen de decembermaand omdat hun hond bang is voor vuurwerk, maar ook voor die eigenaren wier hond bang is voor onweer. Vuurwerkangst gaat niet vanzelf over, maar wordt elk jaar erger. Tijd om er iets aan te doen, kom ook naar de lezing!

De lezing ‘Vuurwerkangst bij honden’ begint dinsdag 30 oktober om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur.

Graag opgeven via de mail info@dierenkliniekzoetermeer.nl

Dinsdag 30 oktober 20:00-21:30 uur, toegang gratis.
Waar: Buurtvereniging “Seghwaert op Dreef”
Locatie De patio
Graag aanmelden via : info@dierenkliniekzoetermeer.nl