Fé Dhooge

Ik ben erg enthousiast over het feit dat ik sinds maart 2017 het leuke team van Dierenkliniek Zoetermeer Seghwaert mag versterken.

Sommige van jullie zal het al zijn opgevallen aan mijn accent dat ik niet “van hier” ben. Ik ben opgegroeid in Brabant tussen de dieren. Als kind was het al mijn droom om dierenarts te worden en ik heb mijn ouders dan ook regelmatig lastiggevallen met het in huis halen van zieke dieren. Ik heb in Gent diergeneeskunde gestudeerd en daarna in het Zuiden van Nederland bij een dierenkliniek gewerkt. Sinds mijn werk hier heb ik me in Zoetermeer gevestigd. En ik moet zeggen, dat bevalt erg goed!

Het is heerlijk om naar mijn werk te fietsen, wetend dat het een dag wordt gevuld met leuke dieren en gezellige collega’s.

Mijn interesses zijn breed. U kunt mij zowel in de spreekkamer als in de operatiekamer vinden. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een grote boerboel of een kleine hamster. Alle dieren verdienen dezelfde aandacht en ik vind het fijn om samen met de eigenaar tot de meest geschikte behandeling te komen.

Tot op de praktijk!

< Terug naar Over ons