Manon van Winden

Mijn naam is Manon van Winden en ik werk sinds november 2017 bij dierenkliniek Zoetermeer Seghwaert.

Van jongs af aan heb ik al interesse in en liefde voor dieren gehad. Nadat ik mijn Havo in 2013 heb afgerond heb ik de tweejarige opleiding voor paraveterinair dierenartsassistent in Barneveld gaan doen. Omdat ik interesse heb in management en me daar verder in wilde ontwikkelen ben ik vervolgens gestart met de HBO op leiding Diergezondheid en management in Dronten.

Inmiddels zit ik al weer in mijn afstudeerjaar en heb ik mij gespecialiseerd in het veterinair praktijkmanagement. Ik ben nu bezig met mijn scriptie over de invloed van medewerkerstevredenheid op de prestatie van de dierenartsenpraktijk en een onderzoek naar de consumentenbehoefte naar een nieuwe hondenvoeding. Ik hoop in juni 2018 af te studeren.

Omdat mijn interesse in marketing en communicatie verder te gaan ontwikkelen heb ik me ingeschreven voor de master Business administration het marketing track in Amsterdam. Ik zie mezelf in de toekomst werken in de veterinaire sector. Naast mijn studie werk ik op zaterdag als assistente bij dierenkliniek Zoetermeer Seghwaert.

Tot snel bij dierenkliniek Zoetermeer Seghwaert!

< Terug naar Over ons