Yvette Selten

Thuis ben ik trotse mama van een zoon en dochter. Van jongs af aan heb ik altijd al dierenarts willen worden. Na drie keer uitloten, kon ik eindelijk beginnen!

Na mijn afstuderen ben ik gaan werken voor een grote dierenkliniek in Rotterdam. Hier kreeg ik de kans om me verder te verdiepen in de dermatologie. Ik heb een aantal cursussen in binnen- en buitenland gevolgd. Verder heb ik mij altijd extra verdiept in fretten, mede omdat ik jarenlang een aantal van deze gezellige diertjes als huisdier heb gehad.

Vanaf januari 2015 ben ik voor Dierenkliniek Seghwaert gaan werken, de praktijk was toen nog van Ans en Johan in ’t Veld. Na jarenlang in een grote kliniek gewerkt te hebben, was het een verademing om in een kleinere praktijk aan de slag te gaan, waar er nog voldoende ruimte is voor aandacht voor mens en dier.

Dierenarts zijn vind ik nog steeds een uitermate fascinerend en uitdagend beroep. Doordat dieren nu eenmaal niet kunnen praten, moeten we met soms beperkte informatie op zoek gaan naar de oorzaak van een probleem. En uiteindelijk vallen dan vaak alle puzzelstukjes in elkaar en kan er een oplossing gezocht worden. Vervolgens komen we dan nog weleens voor het probleem te staan dat een door ons bedachte oplossing praktisch niet haalbaar is. Zo zijn er bijvoorbeeld veel katten waarbij het onmogelijk is om tabletten in te geven. Vervolgens gaan we dan samen met de eigenaar op zoek naar een passende oplossing. Het blijft uitermate fascinerend en uitdagend, geen dag is hetzelfde en het verveelt dus nooit!

Vanaf januari 2017 heb ik er een nieuwe uitdaging bij gekregen; ik heb samen met Irene van Andel de praktijk overgenomen. Service gerichtheid en goede zorg leveren zijn onze topprioriteiten. Wij hebben dit vertaald naar de slogan ‘zorg met aandacht’.

Tot ziens bij Dierenkliniek Zoetermeer Seghwaert!

< Terug naar Over ons