Afspraak maken

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 08:30 – 19:00 uur
Vrijdag: 08:30 – 17:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur

Spreekuur volgens afspraak

‘Zorg met aandacht’: hier staan we voor. Om u en uw huisdier zo goed mogelijk te kunnen helpen, adviseren wij u om een afspraak te maken voor uw huisdier. Zo kunnen we u in alle rust helpen. U kunt hiervoor online een afspraak inplannen, met de assistente whatsappen, mailen of bellen. Let op: voor het maken van een afspraak binnen 24 uur verzoeken we u telefonisch contact met ons op te nemen.

Mocht u verhinderd zijn, zeg uw afspraak 24 uur van te voren af anders brengen wij de consult kosten in rekening.

Dezelfde dag een afspraak mogelijk!

Wilt u een afspraak binnen 24 uur? Of een afspraak voor een operatie of behandeling onder narcose? Of wilt u een afspraak op het assistente spreekuur inplannen? Belt u dan met onze assistente.

Na 24 uur kunt u via ons online systeem een afspraak inplannen.

Online afspraak maken >

Inloop spreekuur

Per 1 juni 2019 hebben we geen inloopspreekuur meer. Alles gaat op afspraak. Zo kunnen we u in alle rust helpen. U kunt hiervoor online een afspraak inplannen, met de assistente whatsappen, mailen of bellen. Let op: voor het maken van een afspraak binnen 24 uur verzoeken we u telefonisch contact met ons op te nemen.

Wat anderen van ons vinden ★ ★ ★ ★ ★

ratings dierenkliniek zoetermeer seghwaertLees op onze Facebookpagina of op Google wat anderen van Dierenkliniek Zoetermeer Seghwaert vinden. U kunt hier natuurlijk ook zelf uw ervaringen met onze Dierenkliniek delen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren