Irene van Andel

Ik was slechts acht jaar oud en was een weekendje weg met mijn tante en oma op een boerderij. Op slag verliefd was ik op de koeien.  En nog steeds vind ik koeien fascinerende dieren. Daar in Limburg werd mijn interesse gewekt voor het prachtige vak van dierenarts. Vastberaden was ik om ook dierenarts te worden. Ik liep mee met de dierenarts van de manege en waar we met onze eigen hond kwamen.  En ik wist het zeker, dat wil ik ook worden. Uiteindelijk na verschillende keren uitloten, mocht ik beginnen en voordat ik het wist, einddoel bereikt. Ik was dierenarts!

Dan begin het avontuur eigenlijk pas echt. Ik heb eerst vele jaren bij Dierenkliniek Rotterdam gewerkt. Daar heb ik me mogen ontwikkelen tot een veelzijdig dierenarts. Op verschillende vakgebieden heb ik me ontwikkeld, maar ik miste het contact met mijn vaste klanten.

Dat is precies wat ik als een warm bad bij Dierenkliniek Seghwaert heb ervaren, fijne vaste klanten, waar ik uitgebreid de tijd voor kan nemen. Daar word ik blij van! Ik vind het een voorrecht dat ik ervoor kan zorgen dat elk dier weer zo snel mogelijk beter wordt en dat het bezoek zo stress vrij mogelijk verloopt.

Ik woon in Zoetermeer samen met mijn man Chris en mijn zonen Max en Youri Dikkie en Ukkie, twee konijnen uit de opvang Animal Home in Zoetermeer. Ook is er nog een dwergpapegaai, Nya. Helaas hebben we in de zomer van 2017 afscheid moeten nemen van onze labrador Bo, de knappe hond waar ik mee op de foto sta, hij wordt nog elke dag gemist. Sinds maart 2019 hebben is Saartje een lieve Cocker Spaniel bij ons komen wonen!

Tot ziens bij Dierenkliniek Zoetermeer Seghwaert!

< Terug naar Over ons